Kjøkkenet anbefaler
Forretter |
Spekeskinke rullade og laks i lefse Servert på en seng av salat |
Fisk og skalldyrsuppe |
Marinert scampi Servert med sweet & sour chili |
Øl marinert oksefilet Skåret i tynne skiver servert med øl og bringebærsaus |
Hovedretter |
Helstekt entrecôte |
Black & White Svinefilet med bernaise saus og oksefilet med rødvins saus |
Sesongens lammestek Servert med timian sky |
Reinsdyrmedaljonger med fløtesaus |
Svinefilet med sennepssaus Servert med sesongens grønnsaker |
Husets fiske symphonie |
Andebryst med sherrysaus |
Kyllingbryst marinert i lime Servert med sesongens grønnsaker |
Dessert |
Anis marinert fruktsalat Servert med vanilje is |
Lune bjørnebær Servert med vanilje is og eggelikør |
Sjokoladefondant Servert med bringebær coulis |
Hjemmebakt eplekake Servert med is og krem |
Sjokolade mousse |
Cognac & mocca dessert |
Huserts parfait |
Pære trukket i rødvin Servert med vanilje is |