Kjøkkenet anbefaler













Forretter
.
Spekeskinke rullade og laks i lefse
Servert på en seng av salat
.
Fisk og skalldyrsuppe
.
Marinert scampi
Servert med sweet & sour chili
.
Øl marinert oksefilet
Skåret i tynne skiver servert med øl og bringebærsaus
.
.
Hovedretter
.

Helstekt entrecôte
Med sesongens grønnsaker

.
Black & White
Svinefilet med bernaise saus og oksefilet med rødvins saus
.
Sesongens lammestek
Servert med timian sky
Reinsdyrmedaljonger
med fløtesaus
.
Svinefilet med sennepssaus
Servert med sesongens grønnsaker
.
Husets fiske symphonie
.
Andebryst med sherrysaus
.
Kyllingbryst marinert i lime
Servert med sesongens grønnsaker
.
.
Dessert
.
Anis marinert fruktsalat
Servert med vanilje is
.
Lune bjørnebær
Servert med vanilje is og eggelikør
.
Sjokoladefondant
Servert med bringebær coulis
.
Hjemmebakt eplekake
Servert med is og krem
.
Sjokolade mousse
.
Cognac & mocca dessert
.
Huserts parfait
.
Pære trukket i rødvin
Servert med vanilje is